Dakbedekking in Purmerend

Extremera Dakwerken is de gespecialiseerde dakdekker die veel werkt met bitumen dakbedekking in Purmerend en omstreken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten verzekeren dat het werk vakkundig wordt gedaan. Voor advies kunt u altijd terecht bij onze dakdekkers. Extremera Dakwerken helpt u graag om de beste keuze voor u te maken.

Bitumen dakbedekking

Bij platte daken is bitumen een van de meest voorkomende dakbedekking. Omdat het een hoge weerstand heeft tegen veroudering, het geschikt is om te recyclen en omdat het relatief weinig onderhoud nodig heeft is het zo populair. Een bitumen dak heeft ongeveer een levensduur van dertig jaar. Ondanks dat het bitumen onderhoudsarm is wordt het wel geadviseerd om het dak eens in de twee a drie jaar te laten inspecteren.

Ook kan het bitumen beschermd worden met bijvoorbeeld leislag of grind. Dit is om de levensduur te verlengen. Op de lange termijn zal het veel geld besparen door de toplaag van uw bitumen dak te onderhouden. Extremera Dakwerken is gespecialiseerd in het werken met bitumen. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 93 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Zinken dakbedekking

Onze dakdekkers uit Purmerend hebben ook ervaring met de toepassing van zink. Er is geen methode of materiaal wat onze dakdekkers nog niet eerder hebben gezien. Vraag de medewerkers van ons dakdekkersbedrijf om meer informatie en advies over de meest geschikte methode voor uw dak of vraag direct een scherpe, vrijblijvende, offerte aan!