Daklekkage in Purmerend

U weet direct wat er aan de hand is wanneer u de donkere plek op het plafond ziet. Om schade door een daklekkage Purmerend te voorkomen kunt u het beste contact opnemen met een dakdekk Een dakdekker van Extremera Dakwerken plant direct een afspraak met u in om de dak lekkage te bekijken. Op onze website kunt u alles vinden over daklekkages en wat wij precies voor u kunnen betekenen. Liever direct een dakdekker spreken? Bel ons op 085 - 106 13 93.
dak lekkage repareren Purmerend

Daklekkage Purmerend: wat te doen?

Om vervolgschade te voorkomen is het belangrijk om het lek zo snel mogelijk te repareren. De dakdekker kan de oorzaak van de lekkage gelukkig vaak makkelijk opsporen. Leg handdoeken neer om het vocht op te vangen en verplaats uw spullen. U kunt ook foto’s van de lekkage maken om die vervolgs op te sturen naar uw verzekering. Wellicht vergoeden zij de schade. Daken beklimmen is een kunst op zich. Wij raden u dan ook af om zelf uw dak op te gaan om de oorzaak van het lek op te sporen. Schakel hiervoor een specialist in.

Onze werkwijze bij daklekkage in Purmerend

Omdat wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog willen houden werken wij bij een daklekkage Purmerend altijd op een heldere wijze. Aan de telefoon wordt het probleem met uw dak al snel duidelijk. Wij stellen u daarna een aantal vragen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er bij uw dak speelt. Voordat we definitieve uitspraken kunnen doen over de reparatie van uw dak, moeten wij uw dak even bekijken. Hiervoor plannen wij met u een afspraak in.

Een dakinspectie houdt in dat wij uw hele dak bij langs gaan, zodat wij geen mankementen missen. Denk hierbij aan dakgoten, dakramen, dakkapellen, naden en aansluitingen etc. De dakinspectie zal uitwijzen wat er precies nodig is om uw dak in goede staat te herstellen. Wij geven u gedetaileerde informatie en een inschatting van de kosten. Bent u akkoord met ons voorstel, dan maken wij een afspraak met u en zullen wij uw daklekkage repareren. Wij overleggen tijdens ons werk ook met u over wat we precies doen.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Alle daken gaan achteruit. Je kunt schade en een daklekkage Purmerend dan ook niet altijd voorkomen. Wel is periodiek onderhoud belangrijk. Hierdoor gaat uw dak in ieder geval minder snel achteruit.

Lekkage plat dak

De oorzaak voor een lekkage plak dat is vaak een scheur in de dakbedekking of een slechte afvoer van water. Soms zijn bladeren in de dakgoot de boosdoeners, maar soms moet de hemelwaterafvoer zelf ook vervangen worden. Is de reparatie van uw platte dak niet voor u weggelegd? Schakel daarvoor onze ervaren dakdekker in Purmerend in. Via 085 - 106 13 93 is Extremera Dakwerken 24/7 bereikbaar. Bel ons gerust.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak wordt vaak veroorzaakt door kapotte dakpannen, verstoppingen in dakgoten, scheuren rondom een dakraam of dakkapel of andere schade aan uw dak. Mocht de schade beperkt zijn, dan kunnen we de daklekkage vaak direct repareren. Mocht de lekkage door grote schade zijn ontstaan, dan maken wij een afspraak met u om het te repareren.

Bel gerust bij daklekkage in Purmerend

Vandaag uw daklekkage repareren? De dakdekkers van Extremera Dakwerken staan altijd voor u klaar. Voordat wij uw dak op gaan maken wij heldere afspraken met u. Met uw daklekkage in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons gerust op 085 - 106 13 93 of maak gebruik van het contactformulier. Wij zijn altijd goed bereikbaar.