Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakbedekking plaatsen Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Haarlem

Dakbedekking plaatsen Purmerend

Bent u op zoek naar iemand die uw dakbedekkig kan inspecteren, repareren of vervangen? In Purmerend staan de dakdekkers van Extremera Dakwerken voor u klaar bij iedere dakdekkersklus. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact met ons op via 023 205 3504.

Functie dakbedekking Purmerend

Dakbedekking kan worden ingezet om het dak te beschermen tegen water, tocht, sneeuw en zon. Naarmate de dakbedekking veroudert, kunnen er zwakke plekken ontstaan die het risico op lekkage vergroten. Laat uw dak regelmatig inspecteren door een deskundige dakdekker om problemen te voorkomen.

Kleine beschadigingen aan uw dak kunnen op de lage termijn zorgen voor grote overlast en onkosten. Er kunnen problemen ontstaan, zoals verslechterde isolatie, houtrot, grijze vochtplekken en schimmel op plafonds en muren. Laat Extremera Dakwerken de staat van uw dak grondig nalopen en een gedetailleerd overzicht opstellen, met als doel de levensduur van uw dak flink te verlengen.

Mogelijkheden dakbedekking Purmerend

Er is veel variatie in dakbedekking. Welk materiaal er gebruikt wordt hangt af van het soort dak. Dakbedekking kan zowel op een hellend dak als op een plat dak aangebracht worden. Er bestaan diverse varianten van dakbedekking, waaronder zink, metaal, kunststof en bitumen. Bovendien kan het zowel aan de binnen- als buitenzijde van het dak worden geplaatst. Dankzij de juiste afvoermogelijkheden voor ieder materiaal, wordt het water zonder lekkages afgevoerd.

Voor platte daken, zoals bij tuinhuisjes of veranda's, is de meest gebruikte oplossing bitumineuze dakbedekking. Deze dakbedekking is relatief goedkoop en makkelijk inzetbaar. Ook kan het goed gecombineerd worden met dakisolatie. Voor hellende daken biedt bitumen soms een geschikte oplossing, waarbij Extremera Dakwerken graag advies op maat geeft. Het materiaal is daarnaast vaak recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

U kunt werkzaamheden aan uw dekbedekking ook goed combineren met dakisolatie. Omdat warme lucht opstijgt kan er veel warmte verloren gaan via een slecht geïsoleerd dak. Betere isolatie zorgt voor een lagere energierekening, en is goed voor het milieu. Dus mocht u overwegen om uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u ook gelijk de dakisolatie aan laten pakken.

De kennis en vaardigheid van de dakdekker zijn van groot belang, gezien de uiteenlopende eigenschappen van daken. Dankzij hun uitgebreide ervaring zijn onze dakdekkers bij Extremera Dakwerken experts in verschillende dakwerkzaamheden. We bieden professioneel advies en effectieve reparaties voor alle verschillende soorten daken, en maken gebruik van de beste materialen.

Contact met Extremera Dakwerken voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Purmerend

Wellicht is het u al opgevallen dat er sprake is van lekkage, of dat er schade is veroorzaakt door een storm. Om ervoor te zorgen dat de schade niet nog groter wordt is het belangrijk zo snel mogelijk een vakman in te schakelen. U kunt bij Extremera Dakwerken gelijk een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om eerst vrijblijvend een adviesgesprek te hebben.

Bent u op zoek naar een dakdekker die kunt helpen met het vervangen van uw dakbedekking, of het repareren of inspecteren ervan? Voor de beste dakdekkerservice in Purmerend moet u bij Extremera Dakwerken zijn. Neem snel contact met ons op voor al uw dakdekkersklussen. Stel het niet onnodig uit en schakel zo snel mogelijk proffesionele hulp in. Bel naar 023 205 3504 of maak gebruik van het contactformulier.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3504

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.