Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakisolatie schuin dak in Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Haarlem

Dakisolatie schuin dak in Purmerend

Als u uw woning of bedrijfspand in Purmerend energie-efficiënter wilt maken en het binnenklimaat wilt verbeteren, kunnen wij u van dienst zijn. Met het isoleren van een schuin dak profiteert u van talrijke voordelen. Neem contact met ons op via 023 205 3504 voor het isoleren van uw schuin dak of vraag eenvoudigweg een offerte aan via het contactformulier.

De voordelen van schuin dak isolatie

Een schuin dak isoleren heeft verschillende positieve gevolgen. Hierdoor wordt de energie-efficiëntie verhoogd, omdat warmteverlies wordt verminderd en de binnentemperatuur efficiënter wordt geregeld. Dit heeft als gevolg dat de leefomgeving niet alleen comfortabeler wordt, maar ook dat de energiekosten sterk verlaagd worden.

Verschillende isolatiemethoden voor hellende daken

Er zijn meerdere opties om een schuin dak te isoleren, zowel van binnen als van buiten. Onze deskundige dakdekkers kunnen u voorzien van advies op maat over de meest geschikte methode voor uw situatie. Tijdens de oriënterende fase zullen we duidelijk maken hoe elke methode werkt en meteen de materialen en hun specifieke voordelen en nadelen bespreken.

Isolatiematerialen voor schuine daken in Purmerend

Voor het isoleren van schuine daken worden vaak glaswol, steenwol en PIR-platen gebruikt. Bij de keuze voor isolatiemateriaal is het belangrijk om te kijken naar de specifieke eigenschappen van elk materiaal, aangezien deze invloed hebben op thermische isolatie en geluidsdemping. Aan de hand van uw specifieke woonsituatie en isolatiedoelen, ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuze.

Het belang van luchtdichtheid en dampremming

Om een hellend dak goed te isoleren moet er speciale aandacht zijn voor luchtdichtheid en dampremming. Wij zorgen ervoor dat koudebruggen en vochtproblemen te allen tijde worden vermeden. Een uitstekende afdichting resulteert niet alleen in verbeterde isolatieprestaties, maar verlengt ook de levensduur van het dak.

Professionele installatie voor optimale isolatieprestaties

Een schuin dak isoleren vraagt om precisie en ervaring. Onze vakmensen hebben gelukkig de kennis en ervaring om de verschillende isolatiematerialen op de juiste manier te plaatsen, zodat ze maximaal rendement bieden. Als u kiest voor een professionele installatie, kunt u rekenen op goed geplaatste isolatie die ook daadwerkelijk resultaat oplevert.

Onze diensten voor schuin dak isolatie in Purmerend

Wilt u uw schuine dak isoleren? Als toonaangevend dakdekkersbedrijf in Purmerend, hebben wij de juiste oplossingen voor u. Bij ons kunt u rekenen op een grondige evaluatie van uw isolatiebehoeften, deskundig advies bij het kiezen van het juiste materiaal en een nauwkeurige plaatsing met oog voor detail. Verbeter duurzaamheid en comfort met onze isolatieoplossingen.

Heeft u behoefte aan hoogwaardige isolatie voor uw schuine dak? Neem vandaag nog contact op met Extremera Dakwerken en geniet van een beter geïsoleerd pand. Bel naar 023 205 3504 of maak gebruik van het contactformulier. Ervaar gelijk de energiebesparende voordelen en het verbeterde comfort van een goed geïsoleerd dak.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3504

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.