Teamfoto Extremera Dakwerken
Stormschade in Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Haarlem

Stormschade in Purmerend

In Purmerend behoren heftige weersomstandigheden tot de normale gang van zaken. Bij het losbarsten van een krachtige storm, kan uw dak grote schade lijden. Maakt u zich geen zorgen - wij hebben een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat direct hulp kan bieden bij het herstellen van stormschade.

Ons team bij Extremera Dakwerken legt u graag uit waarom het absoluut noodzakelijk is om direct actie te ondernemen. Wij geven u vooraf een gedetailleerd overzicht van de reparatiewerkzaamheden die we zullen uitvoeren en hoe ons team uw pand blijvend kan beschermen. Aarzel niet om te bellen naar 023 205 3504 of een offerte aan te vragen via het contactformulier.

Schade aan dakbedekking

Stormschade aan dakbedekking kan vele vormen aannemen. Er kan schade optreden aan uw dak, zoals dakpannen die zijn afgewaaid, verschoven of gebroken zijn, scheuren in het dakmateriaal en schade aan andere onderdelen van het dak. Deze schade kan tot lekkages leiden en de structuur van het dak verzwakken, waardoor de levensduur ervan aanzienlijk wordt verkort als er geen tijdige reparatie plaatsvindt.

Veelvoorkomende gevolgen van onbehandelde stormschade

Het negeren van stormschade kan ernstige gevolgen hebben voor uw woning of bedrijfspand. Het optreden van vochtproblemen door lekkages tot een verzwakte dakconstructie die het algehele veiligheidsniveau bedreigt. De impact kan aanzienlijk zijn. Bovendien kan het opbouwen van vocht leiden tot een ongezonde binnenatmosfeer, waardoor schimmelgroei ontstaat en de kans op allergieën vergroot wordt.

Signalen om op te letten

Het herkennen van schade aan uw dak kan moeilijk zijn, maar er zijn tekenen die aangeven dat uw dak niet meer voldoende bescherming biedt. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan mogelijke schade aan uw dak, zoals waterlekkages, dakpannen die los zitten of ontbreken, vervormingen in het dakoppervlak en beschadigde dakgoten. Als u deze verschijnselen opmerkt, wordt het tijd om actie te ondernemen. Als u deze verschijnselen vaststelt, is het verstandig om meteen actie te ondernemen.

Waarom snel ingrijpen belangrijk is

Het snel nemen van actie bij schade aan uw dak is van cruciaal belang. Het negeren van kleine mankementen kan leiden tot grotere problemen en veel hogere reparatiekosten in de toekomst. Door snel deskundige hulp in te schakelen, kunt u de schade aanzienlijk beperken en weer met een gerust hart weten dat uw dak perfect functioneert.

Het belang van professionele inspectie en reparatie

Het is altijd verstandig om bij stormschade een professionele dakdekker in te schakelen. Met behulp van onze ervaren vakmensen kunnen wij een nauwkeurige inschatting maken van de omvang van de schade en passende herstelmaatregelen treffen. Dankzij de ervaring en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf is een duurzame en effectieve oplossing gegarandeerd.

Onze diensten bij stormschade in Purmerend

Bij Extremera Dakwerken begrijpen we de urgentie van stormschadeherstel. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten, waaronder noodreparaties, tijdelijke oplossingen om verdere schade te voorkomen, klein herstel en volledige dakrenovaties. Wij garanderen dat uw pand altijd beschermd is tegen de wisselvalligheid van de natuur.

Wacht niet tot het problematisch wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig herstel van stormschade in Purmerend en omgeving. Neem contact met ons op via 023 205 3504 of vraag een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Met onze expertise blijft uw dak zijn functie behouden en uw pand veilig, ongeacht de weersomstandigheden.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3504

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.