Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakinspectie in Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Haarlem

Dakinspectie in Purmerend

Een goed onderhouden dak is essentieel. Door regelmatig dakinspecties te laten uitvoeren, kunt u ervoor zorgen dat de kwaliteit en duurzaamheid van uw dak gewaarborgd blijven. Bij Extremera Dakwerken weten we als geen ander hoe cruciaal dakinspecties zijn. Ze brengen mogelijke problemen in een vroeg stadium aan het licht, waardoor we ernstige schade en onnodige kosten kunnen voorkomen in de toekomst. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via 023 205 3504 om een afspraak te maken of vul het contactformulier in.

Extremera Dakwerken helpt u graag bij het inspecteren van uw dak.
Voorkom problemen met uw dak - laat uw dak inspecteren door Extremera Dakwerken.

Wanneer is een dakinspectie nodig?

Bij verschillende gelegenheden is het raadzaam om te kiezen voor een dakinspectie. Na een zware storm, wanneer u mogelijk een daklekkage vermoedt of wanneer het dak al een tijdje meegaat en u graag wilt weten in welke staat het zich bevindt, is het altijd een goed moment om te kiezen voor een dakinspectie. Wanneer er onduidelijkheid bestaat over de staat van uw dak, is het altijd een slimme zet om te kiezen voor een dakinspectie.

Verschillende soorten dakinspecties

Bij Extremera Dakwerken bieden we een breed scala aan dakinspecties, elk met een specifiek doel. Voorbeelden van inspecties zijn onder andere preventieve inspecties, periodieke inspecties en inspecties voorafgaand aan de aankoop of verkoop van een woning. Elke inspectie richt zich op een specifiek aspect en de frequentie is afhankelijk van het type inspectie. Onze experts zijn er om u te helpen bepalen welke inspectie het meest geschikt is voor uw situatie.

Wat inspecteren we precies?

Bij een kwalitatieve dakinspectie worden verschillende dakonderdelen uitgebreid geëvalueerd. Tijdens de inspectie worden verschillende aspecten zoals dakbedekkingsmaterialen, dakgoten, dakventilatie, afdichtingen, verbindingen, dakdoorvoeren en de algehele conditie van het dak gecontroleerd. Onze specialisten hebben oog voor elk detail en zullen niets over het hoofd zien.

Veelvoorkomende problemen

Tijdens het uitvoeren van inspecties stuiten onze professionals vaak op veelvoorkomende problemen. Tijdens een inspectie letten we met name op zwakke plekken in de dakbedekking, scheuren, lekkages, verschoven dakpannen, schade door weersinvloeden, schimmelvorming en problemen met dakventilatie. Als deze problemen op tijd worden geconstateerd, kunnen dure herstelwerkzaamheden in de toekomst worden voorkomen.

Waarom een dakinspectie laten uitvoeren door een dakdekkerbedrijf?

De deskundige inspecteurs van ons bedrijf weten precies waar ze op moeten letten tijdens een professionele dakinspectie. Wij hebben het vermogen om problemen op de juiste manier te analyseren, een grondige evaluatie van de situatie te maken en oplossingen aan te bieden die ervoor zorgen dat het dak in perfecte conditie wordt hersteld. Wij van Extremera Dakwerken zijn volledig toegewijd aan het leveren van eersteklas dakdiensten in Purmerend en omgeving.

Indien u twijfelt over de conditie van uw dak, is het aan te raden om een professionele dakinspectie te laten uitvoeren. Vertrouw op de inzichten van onze ervaren dakexperts en krijg een duidelijk beeld van de toestand van uw dak. Bent u ook benieuwd naar de staat van uw dak? Neem dan gerust contact met ons op via 023 205 3504 of vraag zonder verplichtingen een offerte aan via het contactformulier.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3504

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.