Teamfoto Extremera Dakwerken
Dakrenovatie Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Haarlem

Dakrenovatie Purmerend

Wilt u nieuwe dakbedekking laten plaatsen, uw dak laten inspecteren of deze renoveren? In Purmerend kunt u bij Extremera Dakwerken terecht voor iedere dakrenovatieklus. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact met ons op via 023 205 3504.

Functie dakrenovatie Purmerend

Een dak heeft veel invloed op de waarde van uw woning en uw energieverbruik, en bepaalt ook nog eens hoe uw woning eruit ziet. Met onze Nederlandse weersomstandigheden moet een dak veel doorstaan. Wind, regen, sneeuw en vorst kunnen allemaal leiden tot slijtage aan uw dak. Dit kan leiden tot beschadigingen die kunnen variëren in ernst. Denk hierbij aan kleine dingen als barstjes of scheuren, maar ook aan grotere dingen als doorzakking van de dakconstructie.

Bij dakreparatie wordt enkel de reparatie van het dak uitgevoerd, terwijl bij dakrenovatie ook vernieuwing plaatsvindt. Er zijn verschillende manieren waarop het dak energiebesparender gemaakt kan worden, bijvoorbeeld door het waterafstotend te maken. In sommige gevallen hoeft het dak niet volledig gerenoveerd te worden, maar kan een reparatie al voldoende zijn. Maar dakrenovatie is een goede keuze als uw dak vaak dezelfde problemen veroorzaakt of als deze al een tijdje meegaat.

Dakinspectie Purmerend

Wanneer kleine beschadigingen aan het dak niet worden opgemerkt en gerepareerd, kunnen deze uitgroeien tot grotere schade en hoge kosten met zich meebrengen. Het tijdig laten renoveren van uw dak is een manier om dit soort onveilige situaties en de onkosten die ermee gepaard gaan te voorkomen. Wanneer u dit soort beschadigingen opmerkt kunt u dus beter niet te lang wachten, maar zo snel mogelijk professionele hulp inschakelen.

Wanneer u twijfelt over de staat of kwaliteit van uw dak, kunt u Extremera Dakwerken inschakelen voor een professionele dakinspectie. Wij adviseren om dit standaard eens in de paar jaar te laten doen. Het hele dak wordt dan onderzocht; er wordt bijvoorbeeld gekeken naar lekkagerisicio's en beschadigingen in de dakbedekking.

Kosten dakrenovatie Purmerend

De kosten van dakrenovatie variëren, afhankelijk van het soort beschadigingen, de dakgrootte en het type dakbedekking. Dakrenovatie aan een schuin dak kost bijvoorbeeld veel meer tijd dan aan een plat dak. Daarbij is materiaal als bitumen minder prijzig dan dakpannen. Voor een plat dak is de gemiddelde renovatieprijs €1.500, terwijl u voor een schuin dak ongeveer €5.000 moet betalen.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Mocht u voor dakrenovatie willen gaan, kunt u een aantal dingen meenemen in uw overweging. Mocht u nog andere dakwerkzaamheden overwegen, kan het handig zijn om deze te combineren met de renovatie. U zou bijvoorbeeld van de gelegeneheid gebruik kunnen maken om zonnepanelen of dakisolatie te laten plaatsen.

Om te voorkomen dat er warmteverlies ontstaat door ongewenste luchtstromen, is het verstandig om verzekerd te zijn van een uitstekende luchtdichtheid van het dak. U kunt er ook eens over nadenken of het mogelijk is dat er asbest aanwezig is in het dak. In dat geval is het verstandig om gelijk voor een hele nieuwe dakbedekking te gaan. Naast het inschakelen van een dakdekker kan het soms essentieel zijn om een architect te betrekken. Uw dakdekker geeft u graag hierover de nodige informatie.

Contact met Extremera Dakwerken voor dakinspectie of dakrenovatie

Bent u op zoek naar professionele resultaten en snelle service voor een goede prijs? Bij Extremera Dakwerken bent u aan het juiste adres. Onze dakdekkers denken graag met u mee over alle mogelijkheden voor uw dak. We kunnen dan eventueel gelijk meedenken over het combineren van de dakrenovatie met andere werkzaamheden.

Voor een spoedige inspectie of renovatie van uw dak kunt u rekenen op onze ervaren dakdekkers. In Purmerend helpen wij van Extremera Dakwerken u graag bij iedere dakrenovatieklus. Stel het niet onnodig uit en schakel zo snel mogelijk professionele hulp in. Bel naar 023 205 3504 of maak gebruik van het contactformulier.

Extremera Dakwerken staat voor u klaar in Purmerend
Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 023 205 3504

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.