Teamfoto Extremera Dakwerken
Daklekkage in Purmerend Wij staan in Purmerend voor u klaar!
Een Dakdekker
Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Doetinchem

Daklekkage in Purmerend

Ziet u een donkere plek op het plafond? Vaak gaat het om water en is er ergens in uw woning een lekkage. Schakel bij een daklekkage Purmerend snel een dakdekker uit de regio in. Bij Extremera Dakwerken hebben we ervaren dakdekkers die gespecialiseerd zijn in het opsporen van de oorzaak van de daklekkage en het herstellen van uw dak. Ontdek hieronder alles over daklekkages in Purmerend en neem direct contact met ons op via 085 106 1393 als u hulp nodig heeft.

Daklekkage Purmerend: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van de lekkage is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade kan voorkomen. Bescherm uw spullen tegen het lekkende water en zorg ervoor dat u het opvangt. Maak foto's om uw verzekeringsmaatschappij te laten zien. Het is mogelijk dat u recht heeft op schadevergoeding. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in Purmerend

Bij daklekkage Purmerend werken we altijd volgens een heldere methode om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. Wij inventariseren het probleem. Dit betekent dat wij aandachtig naar u luisteren en alle mogelijke details achterhalen over het probleem met uw dak. Wij nemen contact met u op om te overleggen over de volgende stappen. Daarna plannen wij een afspraak in om uw dak te bezichtigen en u van een definitief advies te voorzien.

Bij onze dakinspectie nemen wij uw dakbedekking grondig onder de loep, inclusief alle naden, zoals bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We controleren uw volledige dak, zodat we geen enkel detail missen. Na het uitvoeren van de dakinspectie geven wij uiteraard een overzicht van het benodigde werk en maken wij een kosteninschatting. Na overleg met u over de precieze werkzaamheden plannen we direct een afspraak met u in. Uw daklekkage repareren kan vaak op korte termijn of zelf direct na de dakinspectie.

Oorzaken lekkage dak

De oorzaak van een lekkend dak is schade aan de dakbedekking. Deze schade kan verschillende oorzaken hebben. Soms zijn er ernstige problemen met uw dak, maar het kan ook om een klein defect gaan. Ook kunnen uitdroging van de dakbedekking, plantengroei, dieren en achterstallig onderhoud een rol spelen. Wilt u een daklekkage Purmerend in de toekomst voorkomen? Helemaal voorkomen kan nooit, maar de kans op een lek dak verkleinen wel. Laat uw dak eens in de zoveel tijd onderhouden.

Lekkage plat dak

De oorzaak voor een lekkage plak dat is vaak een scheur in de dakbedekking of een slechte afvoer van water. De waterafvoer is erg belangrijk, maar kan makkelijk hersteld worden. Ook kan de dakbedekking makkelijk vervangen of gerepareerd worden. De reparatie van een plat dak is niet zomaar wat en brengt bovendien risico's met zich mee. Besteedt het uit aan een dakdekker van Extremera Dakwerken. Neem gerust contact met ons op 085 106 1393.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak moet gezocht worden bij kapotte of loszittende dakpannen. Ook schade aan de schoorsteen of dakgoten kunnen lekkages veroorzaken. Wij nemen zoveel mogelijk materiaal met ons mee. In sommige gevallen kunnen wij de lekkage dan direct verhelpen. In sommige situaties is het voldoende om een naad te herstellen, maar in andere gevallen is het noodzakelijk om delen van uw dak te vernieuwen.

Bel gerust bij daklekkage in Purmerend

Het is noodzaak dat uw daklekkage snel gerepareerd wordt. Er staat altijd een dakdekker van Extremera Dakwerken voor u klaar om u van dienst te zijn. Wij maken heldere afspraken met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Laat uw daklekkage in Purmerend gerust aan ons over. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar, zelfs als we ons op het dak bevinden. Bel gerust naar 085 106 1393. Wij maken direct een afspraak met u.

Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1393

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dak Gelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek. zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschade Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit Extremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.