Direct een dakdekker nodig in Purmerend?Bel 085 106 1393Of vul het formulier in

Werkzaam in Purmerend, hoofdvestiging Doetinchem

Plat dak isoleren Purmerend

Wilt u uw woning in Purmerend energiezuiniger maken en het woongenot verhogen? U kunt vertrouwen op onze deskundige dakdekkers voor het isoleren van uw platte dak. Met isolatie haalt u niet alleen energie-efficiëntie in huis, maar bespaart u ook op kosten. Bel naar 085 106 1393 voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Voordelen van plat dak isolatie

Het isoleren van een plat dak omvat meer dan alleen het vasthouden van warmte tijdens de koude wintermaanden. Het zorgt ervoor dat de binnentemperatuur gedurende het hele jaar aangenaam blijft. Isolatie bevordert het comfort van uw leefomstandigheden doordat het warmteverlies minimaliseert en thermische regulatie verzorgt, wat leidt tot een verlaging van de stookkosten.

Soorten isolatiemateriaal voor het platte dak

We hebben verschillende isolatiematerialen voor het isoleren van platte daken. Of u nu kiest voor PIR-platen, EPS-isolatie of gespoten PUR, elk isolatiemateriaal heeft specifieke eigenschappen die de isolatieprestaties op hun eigen manier verbeteren. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van isolatiemateriaal voor uw specifieke woonsituatie.

Isolatiemethoden platte daken

Verschillende methoden worden toegepast om platte daken te isoleren, waaronder het gebruik van warme, koude en omgekeerde daken. De voordelen en nadelen van elke methode hangen af van de dakconstructie en uw specifieke behoeften. Onze experts staan voor u klaar om de verschillende methoden tot in detail uit te leggen en u te adviseren over de meest geschikte manier om het optimale rendement te behalen.

De toegevoegde waarde van professionele plaatsing in Purmerend

Het isoleren van een plat dak is een specialistische klus waar precisie en deskundigheid voor nodig zijn. Onze professionele dakdekkers kennen alle kneepjes van het vak om koudebruggen en vochtproblemen te vermijden, omdat dit van essentieel belang is voor een effectieve isolatie. Met onze deskundigheid kunnen wij het isolatiemateriaal zo plaatsen dat er hoogwaardige isolatie ontstaat die lang meegaat.

Energiebesparing en kostenverlaging

Het isoleren van uw platte dak draagt in grote mate bij aan het besparen van energie op de lange termijn. Dankzij isolatie heeft u minder verwarming en koeling nodig, wat op zijn beurt leidt tot lagere energiekosten. Isolatie biedt u de mogelijkheid om op een duurzame wijze uw portemonnee en het milieu te ondersteunen.

Onze diensten voor plat dak isolatie in Purmerend

Voor maatwerk in plat dak isolatie bent u bij ons gespecialiseerd dakdekkersbedrijf in Purmerend aan het juiste adres. Startend met een gedetailleerde evaluatie van uw isolatiebehoeften helpen wij u bij het maken van de juiste keuze in isolatiemateriaal en een passende methode. Met onze vakkundige installatie kunt u vertrouwen op duurzame isolatieprestaties.

Interesse in plat dak isolatie voor uw woning in Purmerend? Ontdek de mogelijkheden! Twijfel niet langer en neem nu contact op met Extremera Dakwerken. Aarzel niet om te bellen naar 085 106 1393 of het contactformulier in te vullen voor een offerte. Ontdek zelf hoe onze expertise kan bijdragen aan een woonsituatie die efficiënter, comfortabeler en duurzamer is.


Over ons

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1393

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor plat dak isoleren?

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over Extremera Dakwerken

Wij leveren alle producten en diensten die nodig zijn om uw huis droog te houden. Wij onderscheiden ons door de diversiteit aan specialismen of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van hellende of platte daken. Wij zijn zeer gedreven in het bieden van advies en het meedenken over dak toepassingen. Ook onderhoud van uw dak is van essentieel belang daarom werkt dakdekkersbedrijf Extremera met vaste scherpe prijzen voor onze all-in onderhoudsovereenkomsten. 
Wij zijn werkzaam in een groot deel van Nederland. Onze dakdekkers werken snel en vakkundig tegen een eerlijke prijs en een perfecte service! Vanuit onze vestiging voeren we onze werkzaamheden voor u uit. Of u nu een nieuw dak wenst, een plat dak wilt renoveren, een pannendak wilt laten repareren, op zoek bent naar een goede isolatie van uw dak, een nieuwe schoorsteen of schoorsteenrenovatie wenst, snel hulp nodig heeft door een daklekkage of heftige storm wij doen het allemaal. Goed en tegen een meer dan scherp tarief! Naast platte en pannendaken kunt u bij ons ook terecht dakonderhoud. 


Logo van Bouwgarant
Logo van KOMO
Logo van Erkend leerbedrijf
Logo van DUBO Keur
Logo van Keurmerk ConsuBeter
Bouwgarant,KOMO,Erkend leerbedrijf,DUBO Keur,Keurmerk ConsuBeter

Reviews van Extremera Dakwerken

Door J.G
Op 24 april 2023
10

Snelle reactie op mijn vraag. Eerlijke en goede prijzen, goeie communicatie en uiteindelijk echt vakwerk afgeleverd. Aanrader!

Door R.V.H
Op 24 maart 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B.V.D.O
Op 14 maart 2023
10

Heel snelle en vriendelijke service! Bij ons waren na een storm dakpannen van het dak gewaaid en dit werd snel en goed verholpen. Zou ze voor een volgende keer zeker weer bellen!

Door J.0
Op 7 maart 2023
10

ik had lekkage op mijn dakGelijk contact opgenomen met Extremera dak en geveltechniek.zeer goede communicatie en snelle reparatie echte aanrader.

Door W.V.D
Op 28 februari 2023
10

Ik werd uitstekend geïnformeerd en de lekkage werd zeer vakkundig verholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Door P.V.D
Op 14 februari 2023
10

Services: Reparatie van dakschade, Dakreparatie, Dakreparatie bij storm- en windschadePositief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Door E.O
Op 30 december 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, ResponsiviteitExtremera heeft bij mij het dak van de dakkapel volledig hernieuwd. Alles met elkaar binnen een middag gebeurd, echt super!

Door W.G
Op 16 november 2022
10

Zeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service 😊

Door W.G
Op 10 november 2022
10

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, StiptheidZeer te Vreden over dit bedrijf snelle en zeer vakkundige service 👌🏼 Heeft bij ons meerdere reparaties verricht van lekkage en het reinigen en impregneren van het dak jongens bedankt voor de goede service

Door Aukeline Jonker
Op 30 augustus 2022
8

Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar een dakdekkersbedrijf vanwege een lekkage aan het dak ben ik in contact gekomen met H Extremera Dakwerken. Communicatief zijn ze sterk. Ze houden zich aan de afspraken. Werkzaamheden snel uitgevoerd, eerlijk advies. Duidelijke offerte. Er bleek veel mis te zijn met mijn dak, sommige delen bleken rot. Dit betekende extra kosten maar je wilt ook dat het dak goed gerepareerd wordt en dat je niet over een paar jaar weer lekkage problemen krijgt. Top medewerkers! Geen moeite is teveel. Ze werken schoon en netjes en ze zijn super vriendelijk. Ze geven garantie op alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Dit stelt mij gerust. Mochten er problemen komen in de toekomst dan weet ik dat zij ook echt komen. Ze zijn redelijk aan de prijs maar als ik zonder nattigheid de herfst en winter doorkom is dit het dik waard.

Door Mehmet Dagdeviren
Op 25 mei 2022
10

Beste dakdekker die ik ken

Door H.D
Op 13 mei 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door HenkieT
Op 10 april 2022
10

H.Extremera Was heel netjes en vriendelijk en op tijd en Was snel klaar en heeft alles netjes gerepareerd echt een aanrader!

Door T.A
Op 6 april 2022
8

Werkzaamheden worden goed, vakkundig en netjes uitgevoerd. Correcte behandeling van de klant en alle afspraken worden tijdig volledig nagekomen. Prettige communicatie.

Door Lisette van Eijk
Op 31 maart 2022
10

Henk van Extremera Dakwerken was snel ter plaatse toen ik helaas een daklekkage aan mijn uitbouw ontdekt had. Dezelfde dag heeft hij het probleem verholpen en nu enige maanden later toen hij belde voor een review nooit meer problemen gehad! Prima gedaan; eerlijke prijs naar mijn inziens!

Door Albert Timmerman
Op 19 maart 2022
8

Geen bedrijf te krijgen nadat ik stormschade aan de nokpannen had. Dit bedrijf reageert snel en vriendelijk. Komt de afspraken na en een extra klusje werd zonder extra kosten gewoon tussendoor gedaan. Monteurs zijn zeer vriendelijk en leggen keurig uit wat ze gaan doen en gedaan hebben. Redelijk hoog aan de prijs, maar dat is voor een ieder zijn/haar eigen keuze.

Door G.O
Op 15 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door L.W
Op 19 januari 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 5 januari 2022
10

Donderdag een dak klus op Hoorn dakdekker.nl geplaatst. Na een uur al gebeld door dhr. Extremera. Vandaag maandag is hij komen kijken en heeft de reparatie direct uitgevoerd. Zeer tevreden over deze snelle acties. Goede service van dit bedrijf en daarom zeer aan te bevelen.

Door D
Op 21 december 2021
10

Perfecte service en werkzaamheden bij ons verricht in Hoorn. Het dak ligt er weer netjes bij zodat er zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Ik zou H. Extremera absoluut aanbevelen aan iedereen die dakreparaties nodig heeft!

Door K.D.B
Op 6 december 2021
10

Blij met de snelle service voor mijn lekkende dak en dakgoot! Goed verholpen, vooraf goede uitleg en kostenindicatie. Verademing vergeleken met andere ervaringen met deze branche.

Door J
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door H.M.S
Op 9 april 2020
10

Via Vindy een dakdekkersklus geplaats. Kreeg dezelfde dag een reactie. Dhr. Extremera heeft terplaatse de situatie bekeken en gelijk een duidelijke offerte uitgebracht. Snel en correcte uitvoering van de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dak en de samenwerking.