Dakisolatie in Purmerend

Na het plaatsen van dakisolatie zult u tevreden zijn met het resultaat. Waarom? Lees snel verder. Wij hebben alles voordelen van dakisolatie voor u op een rijtje gezet. U kunt ook eerst even contact opnemen met onze dakdekker in Purmerend, zodat u meer informatie krijgt over dakisolatie in Purmerend. U kunt al uw vragen over de isolatie van uw dak kunt u aan hem kwijt. Schroom niet en bel ons via 085 - 106 13 93 of vul het contactformulier in.

Dakisolatie: de voordelen

Dakisolatie heeft als grootste voordeel dat het kosten bespaart. Als u een inschatting maakt van de kostenbesparing op basis van 1 euro/m3 gas, dan kunt u uitgaan van een jaarlijkse besparing van tussen de €400 en €800. De huidige gasprijs verschilt daar natuurlijk van, dus de berekening voor dakisolatie in Purmerend kunt u zelf nog maken. Nog meer voordelen zijn:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • Bovendien gaat de waarde van u huis omhoog.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Purmerend laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. Wellicht zijn er landelijke of lokale subsidies beschikbaar die een gedeelte van de kosten kunnen dekken. Aan subsidies zijn vaak wel voorwaarden verbonden. Voordat u in aanmerking komt moet u daar dus aan voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze dakdekkers kunnen alle typen dak isolatie voor u plaatsen. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. Wij voldoen aan de eisen die brancheorganisaties aan dakdekkersbedrijven stellen. Laat het plaatsen van dakisolatie in Purmerend aan ons over.

Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak geeft een goede isolatie. Een goed moment om dit te doen is wanneer de dakbedekking vernieuwd moet worden. Dan slaat u twee vliegen in één klap. Het voordeel van dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak is dat de dakbedekking van uw dak niet verwijderd hoeft te worden en het geeft redelijk goede isolatie. De zoldervloer isoleren is ook een goede optie wanneer u uw zolder louter als opbergruimte gebruikt.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle oplossing voor de isolatie van uw platte dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het is wel minder effectief dan dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak. Wanneer u uw schuine dak wilt isoleren kunt u het beste voor dakisolatie aan de buitenzijde kiezen. Uw dak kan dan het beste geïsoleerd worden. Bent u op zoek naar een snelle oplossing voor de isolatie van uw schuine dak? Kijk naar de mogelijkheden van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten.

Dakisolatie Purmerend door Extremera Dakwerken laten uitvoeren

Wij hebben een flexibele planning en kunnen u altijd snel van dienst zijn. Laat u door ons informeren of maak een afspraak, zodat wij uw dak kunnen bekijken. Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar op 085 - 106 13 93. Ook wanneer u ons bericht via ons contactformulier reageren wij snel.