Dakreparatie Purmerend

Een daklekkage kan veel schade tot gevolg hebben. Zorg er daarom voor dat lekkages tijdig worden gerepareerd. Dakreparaties Purmerend heeft de kennis en het gereedschap om snel en zorgvuldig uw dakreparatie uit te voeren. Vooral in geval van storm- of waterschade raden wij u aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Onze dakreparateurs treden daadkrachtig op, om te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen is en de schade wordt beperkt. Zo kunnen wij met speciale Flexium dakpannen pasta nokvorsten stormvast en waterdicht opnieuw plaatsen. Snel ingrijpen met dakreparatie voorkomt grotere schade aan uw woning en inboedel. Bel bij acute problemen 085 - 106 13 93 of vul het contactformulier in. Wij staan voor u klaar!

dak repareren Purmerend
Naast dakreparaties kunnen wij voor u dakbedekking plaatsen, dakinspecties uitvoeren, daklekkages herstellen, uw dak isoleren en meer! Wij groeien mee met de behoefte van onze klanten binnen de markt en bieden altijd een uitstekende service en kwaliteit. Kortom kunt u dakreparatie Purmerend inschakelen voor elk mogelijke klus!

Dakreparatie Purmerend specialisten

Met een groot aantal dakreparatie specialisten in Purmerend kan het soms lastig zijn het kaf van het koren te onderscheiden. Waarom zou u dan tóch door Extremera Dakwerken dakreparatie Purmerend uw dak laten repareren? Omdat wij ons onderscheiden van onze concurrenten door onze ervaring, maar ook door de korte lijnen die wij hanteren. Wilt u ons een vraag stellen of heeft u een opmerking over iets dat niet naar wens is uitgevoerd? Dan staan wij u snel te woord en zorgen we ervoor dat alles binnen de kortste keren tot een goed eind wordt gebracht. Heeft u een spoedgeval? Wij zijn altijd snel ter plaatse en weten de schade aan uw dak zoveel mogelijk te beperken. In geval van spoed zorgen wij er onder andere voor dat uw:

  • Daklekkage wordt gerepareerd
  • Dakgoten worden gerepareerd of vervangen
  • Dakleer wordt hersteld

Dakreparatie Purmerend platte daken

U kunt ons inschakelen voor het repareren van diverse soorten dakbedekking. Bij platte daken wordt vaak bitumen, EPDM of PVC gebruikt. U kunt Extremera Dakwerken altijd inschakelen voor het repareren van platte daken. Neem contact met ons op via 085 - 106 13 93 om een afspraak te maken.

Platte daken zijn extra gevoelig voor waterschade, omdat hemelwater rechtstreeks op het dak terechtkomt. Ook als er sprake is van een kleine hellingsgraad, loopt u bij het hebben van een plat dak een grotere kans op lekkages. Een manier om deze kans te verkleinen is door het hebben van een goed afwateringssysteem. Hier kunt u ons voor inschakelen. Wij gaan graag voor u aan het werk en zorgen ervoor dat uw dakgoten doen wat ze moeten doen: (Regen)water afvoeren. U heeft geen stilstaand water meer op het dak en loopt door de jaren heen minder dakschade op. Dit heeft tot gevolg dat u op de lange termijn geld bespaart.

Dakreparatie Purmerend hellend dak

Met een hellend dak loopt u minder kans op schade in geval van storm. Wat wel lastig is, is het feit dat de lekkage ergens anders kan zitten dan waar de lekkage aan de buitenkant zit. Stel dat de lekkage bovenaan begint en het water naar beneden trekt. Pas daarna dringt het water het huis binnen. In dat geval wordt de lekkage binnen zichtbaar op een heel andere plek dan waar de lekkage plaatsvond. Wij hebben veel ervaring met hellende daken en weten snel te achterhalen waar de lekkage uit de buitenkant is ontstaan. Vervolgens repareren we de lekkage en herstellen we de vochtschade aan uw huis. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van kleine en grote lekkages. Wij hebben veel ervaring in het vervangen van panlatten, plus stengels en dampdoorlatende doeken die zorgen voor een waterdicht en tocht vrij dak. Schakel Extremera Dakwerken in om uw hellend dak te laten repareren en zorg ervoor dat alles weer in topstaat is!
Panlatten en dampdoorlatend doek

Dakreparatie Purmerend inschakelen

De omgeving van Purmerend is het werkgebied van ons dakdekkersbedrijf. Binnen deze regio hebben wij door de jaren heen een groot aantal trouwe klanten weten op te bouwen. Wij zijn goed opgeleide dakdekkers, die elke klus aankunnen en gespecialiseerd zijn in diverse typen dakbedekking. Bel ons via 085 - 106 13 93 of vul het contactformulier in.