Hulp bij dakreparatie

De dakdekkers uit Purmerend hebben de kennis en het gereedschap om snel en zorgvuldig dakreparatie uit te voeren. Dus ook als u storm- of waterschade heeft, raden onze dakdekkers u aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een goed dakdekkersbedrijf. Onze dakreparateurs treden daadkrachtig op, om te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk weer verholpen is. Snel ingrijpen met dakreparatie voorkomt grotere schade aan uw woning en inboedel. Bel bij acute problemen meteen ons bedrijf uit Purmerend en we helpen u graag!

Dakinspectie en dakonderhoud

Om grootschalige dakreparatie te voorkomen, kunt u overwegen om een abonnement voor dakonderhoud af te sluiten. Voor een vast bedrag komt één van onze dakinspecteurs periodiek langs om uw dak in Purmerend te inspecteren. Op basis van deze inspectie kunnen onze dakdekkers dan zwakke plekken meteen verhelpen. Dit voorkomt grotere schade op lange termijn en is dus gunstig voor uw portemonnee. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van dakreparatie of dakonderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook voor dakisolatie

Daarnaast kunt u ook veel geld besparen door het isoleren van uw dak. Behalve een besparing voor uw portemonnee, zorgt dit ook voor een beter milieu en bovendien een aangenamer leefklimaat in uw woning!